Хороскоп за деня – 6 март 2024, сряда Овен Не поемайте

...
 Хороскоп за деня – 6 март 2024, сряда Овен
Не поемайте
Коментари Харесай

Вижте кого съдбата ще зарадва с подарък и кой ще има подкрепата на висшите сили

 Хороскоп за деня – 6 март 2024, сряда

Овен
Не поемайте повече отговорности, не може да ги извършите! Въздържайте се от прекалено натоварване! Възможно е изостряне на хронично заболяване. В бизнеса може и да не ви върви през днешния ден, само че пък във флирта ще имате триумф. Ограничете алкохола и пикантните храни!

Телец
Съдбата слага на пътя ви куп трудности. Трудно ще ви да ги преодолеете, в случай че загубите надзор над своите усеща. Разчитайте на интуицията си! Дава ви се сила за излекуване. Не се затваряйте вкъщи! Предстоят ви приятни безредици с другари.

Близнаци
Предложенията ви ще бъдат добре оценени от шефа. Във втората половина на деня ще имате по-добра вероятност за възстановяване на финансовото ви положение. Романтично предложение ще направи деня ви прелестен. Душата ви се изпълва с обич и деликатност. 

Рак
Нужни са промени на работното място. Време е да поемете самодейността в свои ръце. Звездите ще са великодушни през днешния ден към вас. Съдбата ще ви зарадва с подарък, за който от дълго време сте си мечтали. В любовта също ви върви. Не губете време, а действайте!

Лъв
Издигането ви в службата зависи от стъпките, които може да извършите през днешния ден. Може да сключите сполучлива договорка или да подобрите връзките си с вашите сътрудници и сътрудници. Предстои ви вълнуваща среща, само че деликатно планирайте разноските си, с цел да не се изложите!

Дева
Авторитетът ви в службата пораства. С малко старания може да постигнете забележителни резултати. Повече време посветете на околните си и на нещата, които ви харесват! Може да вложите средства за нов дом или да пазарувате дружно с обичания човек. Не претоварвайте очите си!

Везни
Перспективата за професионалното ви развиване е добра. Налага се да действате бързо. Може да пропуснете своя късмет, в случай че отлагате вземането на решение. Въпреки някои неприятни изненади, ще укрепите връзките си с обичаните ви хора. Не претоварвайте стомаха!

Скорпион
Денят е прелестен. Радвате се на поддръжка освен от другари, родственици, сътрудници, само че и от висшите сили. На романтиците им следва ново запознанство, а на фамилните – подсилване на връзките. Имате късмет да реализирате това, което сте възнамерявали, само че не надценявайте физическите си сили!

Стрелец
Не е изключено да съгрешите, само че в точния момент ще поправите стореното, в случай че не се поддадете на страстите. Финансовото ви положение ще се стабилизира. С малко старания ще получавате това, което желаете. Бъдете обаче по-внимателни вкъщи, избягвайте споровете! 

Козирог
Предстоят ви значими договаряния. Не ги отлагайте! Вдъхновението ще ви завладее. Гениални произведения няма да се родят в този момент, само че обичаните ви хора ще се гордеят с вас поради гения ви. Настройте се за вълшебни мигове с тях! Наслаждавайте се на живота!

Водолей
Може да получите доста примамливи оферти за бизнес, само че бъдете внимателни, с цел да не попаднете в клопка! Преди да вземете значимо решение, се консултирайте с околните си! Жените ще намерят нови другари или настойници, а мъжете – да не мислят за случки!

Риби
Жизненият ви тонус пада и нараства заплахата от травми. Ако ви се постанова да шофирате, внимавайте! По-добре не подписвайте документи и никога не изяснявайте връзки! Възможни са любовни разочарования. Не отхвърляйте помощ от другари!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР